-->

Το απίστευτο απρόοπτο μπροστά στο φέρετρο της Ελισάβετ: Φρουρός κατέρρευσε από την εξάντληση (βίντεο)

Το απίστευτο απρόοπτο μπροστά στο φέρετρο της Ελισάβετ: Φρουρός κατέρρευσε από την εξάντληση (βίντεο)

Xιλιάδες άνθρωποι περιμένουν... στην ουρά για το ύστατο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το λαϊκό προσκύνημα στο Ουέστμινστερ.

Στο Λονδίνο βρίσκεται πλέον η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ - και συγκεκριμένα στο Ουέστμινστερ - όπου οι πολίτες με σκυμμένο το κεφάλι και δακρυσμένα μάτια αποτίουν φόρο τιμής.

Περπατώντας δίπλα από τις δύο πλευρές του φέρετρου, που έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα επιβλητικό βάθρο, αποχαιρετούν την μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας.

Αγρυπνοι φρουροί οι φύλακες του Πύργου του Λονδίνου - γνωστοί κι ως Beefeaters - αλλά και οι στρατιώτες που εναλλάσσονται ανά λίγες ώρες: Η εξάντληση, όπως είναι φυσικό, χτυπάει «κόκκινο» με αποτέλεσμα να υπάρχουν και απρόοπτα.

Ένας από τους φύλακες, μάλιστα, λιποθύμησε από την κούραση και έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος.

Λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, ο άνδρας έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του, ενώ παραπάτησε για λίγο στην πλατφόρμα, προτού επιστρέψει ξανά στην θέση του.

Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς και, σύμφωνα με την Daily Mail, η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

#ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΦΡΟΥΡΟΣ #ΦΕΡΕΤΡΟ #ΣΟΡΟΣ #ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fc0zFWk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->