Δολοφονία 35χρονης στη Λάρισα, τη σκότωσαν «πριν από μία εβδομάδα» λέει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Δολοφονία 35χρονης στη Λάρισα, τη σκότωσαν «πριν από μία εβδομάδα» λέει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 35χρονης γυναίκας στη Λάρισα, κάνει λόγο για ανθρωποκτονία ενώ αναφέρει ότι το έγκλημα τελέστηκε πριν από μία εβδομάδα.

Πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμί της 34χρονης που βρέθηκε νεκρή σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας.

Για τις συνθήκες θανάτου της 35χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μίλησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης.

Μετά το πέρας της νεκροψίας νεκροτομής ο κ. Κραβαρίτης τόνισε πως πτώμα σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.

Τόνισε επίσης πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και μάλιστα, τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την υπόθεση αυτή, αναζητείται ένας 27χρονος αλλοδαπός, που ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωσή του στο onlarissa.gr:

{https://www.youtube.com/watch?v=jj7LxqxPKSU&t=30s}

#ΛΑΡΙΣΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/u0SjX2t
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη