Κρήτη: Στιγμές τρόμου για 42χρονη με τα ανήλικα παιδιά της, πήρε φωτιά το αυτοκίνητό τους εν κινήσει

Κρήτη: Στιγμές τρόμου για 42χρονη με τα ανήλικα παιδιά της, πήρε φωτιά το αυτοκίνητό τους εν κινήσει

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει ενώ βρίσκονταν στον ορεινό όγκο των Αστερουσίων και από θαύμα σώθηκαν η μητέρα, τα δύο παιδιά της και ένα ακόμη άτομο που επέβαιναν στο όχημα.

Στιγμές τρόμου ΄έζησαν τα μέλη μίας οικογένειας ενώ κατευθύνονταν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κουδουμά, νότια του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άρπαξε φωτιά εν κινήσει ενώ βρίσκονταν στον ορεινό όγκο των Αστερουσίων με κατεύθυνση τον Κουδουμά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 42χρονη οδηγός με τα δύο ανήλικα παιδιά της καθώς και η πεθερά της οδηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το cretapost, η οικογένεια πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα και με ασφάλεια από το αυτοκίνητο πριν το όχημα παραδοθεί πλήρως στις φλόγες και καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ η οικογένεια έχει υποστεί σοκ.

#ΚΡΗΤΗ #ΦΩΤΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΜΗΤΕΡΑ #ΠΑΙΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0PNuB7t
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη