Και 4η σύλληψη για το σχέδιο επίθεσης εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης του Βελγίου

Και 4η σύλληψη για το σχέδιο επίθεσης εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης του Βελγίου

Και τέταρτος ύποπτος συνελήφθη στην Ολλανδία για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης του Βελγίου, Βίνσεντ Βαν Κουίκενμπορν.

Το φλαμανδόφωνο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο VRT κάνει λόγο για απόπειρα απαγωγής και σχέση με δίκτυα ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (23.09.2022) το πρωί, είχε εντοπιστεί κοντά στο σπίτι του Βέλγου Υπουργού Δικαιοσύνης, Βίνσεντ Βαν Κουίκενμπορν, όχημα στο οποίο βρέθηκαν όπλα και μπιτόνια με βενζίνη. Ο ίδιος, δεν απέκλεισε να πρόκειται για απειλές από εμπόρους ναρκωτικών, αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Την Κυριακή (25.09.2022), ακόμη ένας ύποπτος συνελήφθη στην Ολλανδία για τις απειλές εναντίον του Βίνσεντ Βαν Κουίκενμπορν, όπως μεταδίδει το φλαμανδόφωνο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο VRT.

Το περασμένο 24ωρο (24.09.2022), τρεις άνδρες ηλικίας 20,29 και 48 ετών είχαν συλληφθεί στη Χάγη της Ολλανδίας, ενώ η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία ζητεί την μεταφορά και των τεσσάρων συλληφθέντων στο Βέλγιο.

Το δίκτυο VRT μετέδωσε για απόπειρα απαγωγής και σχέση με δίκτυα ναρκωτικών.

#ΒΕΛΓΙΟ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΟΛΛΑΝΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hFan1jM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη