Λαμία: Και μετά λέμε γιατί δεν πηγαίνει ο τόπος μας μπροστά αντί ο Δήμος να είναι δίπλα μας είναι απέναντί μας

Καλησπέρα σε παλιότερη ανάρτηση ζήτησα από τον Δήμο να μου απαντήσει ποιος ο υπεύθυνος για την διάνοιξη της κοίτης του ρέματος στο δημοτικό διαμέρισμα Σταυρού .

Καμία βέβαια απάντηση .

Η απάντηση ήρθε από τα συγγενικά πρόσωπα της αυτοδιοίκησης μπαζονωντας και συκονοντας την μοναδική διέξοδο του ομβρίων υδάτων ώστε να ξανά δημιουργήσουν προβλήματα σε μια δινατη βροχόπτωση στην επιχείρηση παραγωγής μανιταριών.

Και μετά λέμε γιατί δεν πηγαίνει ο τόπος μας μπροστά αντί ο Δήμος να είναι δίπλα μας είναι απέναντί μας με το μέρος τον καταπατητών μιας και ο ίδιος το 2016 καταπάτησε μέρος του ρέματος για την επέκταση του κοιμητηρίου Σταυρού και ούτε λόγος για την μόλυνση του περιβάλλοντος μιας και τα όμβρια ύδατα από το κοιμητήριο καταλήγουν στην κοίτη του ρέματος .


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη