Φέστα: Στη Λαμία 'χτίζουμε' αυτοπεποίθηση

Ο Τζιανλούκα Φέστα έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της Λαμίας στη φετινή σεζόν.

Αισιόδοξος για την πορεία της Λαμίας έδειξε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά το πρόσφατο φιλικό 2-2 της ομάδας με τη Νίκη Βόλου. «Ηταν ένα καλό παιχνίδι, ήταν σκληρό και δυνατό και ήταν ήταν καλό για εμάς να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που συνήθως δεν αγωνίζονται και είμαστε ευχαριστημένος γιατί είδα διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου να τρέξουν και να αγωνιστούν. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Εβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Ιταλός κόουτς στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ. «Μετά το 2-0 οι παίκτες έδωσαν παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν ήταν καλός και δεν μπορούσε το παιχνίδι να πάρει ρυθμό. Ο αντίπαλος ήταν δυνατός, με τους παίκτες να βγάζουν παραπάνω στοιχεία.Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και 'χτίζουμε' ως ομάδα την αυτοπεποίθηση μας. Το ομαδικό πνεύμα θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη