Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Χαλκηδόνα, καταστράφηκαν 5 αυτοκίνητα (βίντεο)

Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Χαλκηδόνα, καταστράφηκαν 5 αυτοκίνητα (βίντεο)

Στη λεωφόρο Αχαρνών στο ύψος της Χαλκηδόνας, στις 3 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχθηκε τηλεφώνημα για εμπρησμό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Αχαρνών στο ύψος της Χαλκηδόνας, στις 3 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχθηκε τηλεφώνημα για εμπρησμό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, ο απολογισμός είναι 5 κατεστραμμένα αυτοκίνητα, και ζημιές υπάρχουν και στον χώρο τον εσωτερικό της αντιπροσωπείας, είναι σπασμένα τα τζάμια και πάνω από την αντιπροσωπεία στεγάζονται και διαμερίσματα 4 ορόφων και ένα μπαλκόνι έχει γίνει κατάμαυρο από τη φωτιά.

Τα αυτοκίνητα είναι πολυτελή και στο σημείο υπάρχει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, όπου ψάχνει να βρει στοιχεία για την πυρκαγιά.

Σημειώνεται πως στην αντιπροσωπεία υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και αστυνομία και πυροσβεστική θα συλλέξουν πολύτιμο υλικό προκειμένου να φτάσουν στους δράστες.

#ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ #ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tOE9ySa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη