Ατύχημα στο Allu! Fun Park: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά (βίντεο)

Ατύχημα στο Allu! Fun Park: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά (βίντεο)

Οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα τραυματισμένα παιδιά στο Allu! Fun Park σοκάρουν, καθώς δείχνουν ότι και τα τέσσερα παιδιά σώθηκαν από θαύμα. Η μια τραυματίας βρίσκεται ακόμα σε ΜΕΘ ενώ η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα, δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση αναφέρει πως όλα λειτουργούσαν σωστά και προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στα παιδιά, ότι δηλαδή είχαν σηκωθεί από τη θέση τους, γεγονός το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ισχύει, από τις μαρτυρίες επισκεπτών αλλά και από την πλευρά των παιδιών.

Το ένα κορίτσι 21 ετών παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας της συνεχώς να βελτιώνεται. Το αγόρι, που τραυματίστηκε έχει υποστεί ρήξη σπληνός, ενώ τα 2 άλλα άτομα, είναι ελαφρά τραυματισμένα.

Το πάρκο, μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη και μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, το τρενάκι δεν λειτουργούσε, έως ότου εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

#ALLU!_FUN_PARK #ΛΟΥΝΑ_ΠΑΡΚ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΤΡΕΝΑΚΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rVsXwTq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη