Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Super League, Αυστριακός στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

eurokinissi

Ο Γιούλιαν Βάινμπεργκερ από την Αυστρία ορίστηκε να διευθύνει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, για την 6η αγωνιστική της Super League, ενώ η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Αυστριακός διαιτητής πρώτης κατηγορίας, , θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, στην πρώτη του «επίσκεψη» στη χώρα μας για να διαιτητεύσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιούλιαν Βάινμπεργκερ είχε σφυρίξει το Ελλάδα-Κόσοβο 2-0 για το Nations League. Βοηθοί του θα είναι οι Αντρέας Χεϊντενρέιχ και Σάρα Τέλεκ, ενώ 4ος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ με τον Θεόφιλο Μωυσιάδη.

Από κει και πέρα, ο Τζοβάρας θα διευθύνει το Ολυμπιακός-Ατρόμητος και ο Φωτιάς το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό.

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 1/10

19:30 Λαμία-Λεβαδειακός: Γκορτσίλας (Σινιοράκης, Χριστάκογλου, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Στεφανής)

Κυριακή 2/10

15:00 Αστέρας-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Σακκάς, Διαμαντής, 4ος Στάμος, VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας)

16:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Τζοβάρας (Ψαρρής, Φωτόπουλος, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Τσακαλίδης, Πάτρας)

19:30 Βόλος-Άρης: Βεργέτης (Νικολακάκης, Μαυρουδής, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης)

Δευτέρα 3/10

18:00 ΠΑΣ-Παναιτωλικός: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Μηνούδης, 4ος Τακίδης, VAR: Γκάμαρης, Τριανταφύλλου)

20:00 ΑΕΚ-Ιωνικός: Φωτιάς (Κουρομπύλια, Μπουξμπάουμ, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης)

#ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ #ΠΑΟΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΑΕΚ #ΑΡΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tYBGoqF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη