-->

Σέρρες: «Το κλαδί τον είχε καπακώσει στην καρδιά», λέει ο αδερφός του άτυχου 69χρονου

Φωτογραφία αρχείου - πηγή: eurokinissi

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στα Χρυσοχώραφα Σερρών όπου ένας 69χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ένα μεγάλο δένδρο τον καταπλάκωσε στην αυλή του σπιτιού του.

 

Τον 69χρονο βρήκε νεκρό κάτω από το δένδρο ο αδελφός του, ο οποίος δήλωσε πως κατά τη διάρκεια του ακραίου καιρικού φαινομένου ο αδελφός του πήγε να πάρει από ένα τραπεζάκι, που βρισκόταν κάτω από το δένδρο, το κινητό του και το ασύρματο σταθερό του σπιτιού του αλλά δεν πρόλαβε αφού τον καταπλάκωσε το δένδρο.

Ο αδελφός του 69χρονου είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

"Εγώ τον βρήκα σκοτωμένο κάτω από το δένδρο. Είχε πιάσει το μπουρίνι. Είκοσι λεπτά φυσούσε δυνατά. Εγώ καθόμουν στη βεράντα του σπιτιού μου το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από το δικό του. Μόλις τελείωσε το μπουρίνι, πήρα το αυτοκίνητο μου να πάω στη δουλειά μου, να ταΐσω τα πρόβατα. Περνώντας από το σπίτι του αδελφού μου, είδα το δένδρο πεσμένο και σταμάτησα. Μπήκα στην αυλή, φώναξα "Γιάννη" αλλά δεν τον έβλεπα. Ο Γιάννης δεν είναι μόνο αδελφός μου είναι και φίλος μου. Τον έψαξα μήπως ήταν στα περιστέρια ή στις κότες του.

Μόλις γύρισα τον είδα κάτω από το δένδρο. Το κλαδί τον είχε καπακώσει στην καρδιά. Άρχισα να φωνάζω για να με βοηθήσουν να σηκώσουμε το δένδρο. Δεν μπορούσα να το σηκώσω μόνος. Άρχισα να ουρλιάζω στην γειτονιά και ήρθαν οι γείτονες και κόψαμε το κλαδί, απελευθερώθηκε αλλά ήταν ήδη αργά. Πρέπει να ήταν κάτω από το δένδρο περίπου σαράντα λεπτά. Ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε". Όσον αφορά τις συνθήκες τις τραγωδίας ο αδελφός του 69χρονου είπε: "Κάτω από το δένδρο βρήκαμε το τραπεζάκι που υπήρχε στην αυλή σπασμένο και πεσμένα κάτω το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο. Φαίνεται ότι τα είχε ξεχάσει εκεί και βγήκε να τα πάρει και τον καταπλάκωσε το δένδρο , ένα μεγάλο πεύκο που το ξερίζωσε ο δυνατός αέρας".

#ΚΑΣΤΟΡΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΔΕΝΤΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KRskwm3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->