ΗΠΑ: Οδηγός ταξί ληστεύει 78χρονη και την πετάει στο δρόμο - Σοκαριστικό βίντεο

ΗΠΑ: Οδηγός ταξί ληστεύει 78χρονη και την πετάει στο δρόμο - Σοκαριστικό βίντεο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Νέα Υόρκη, όταν οδηγός ταξί έκλεψε το κινητό και τα χρήματα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, πετώντας της μάλιστα έξω από το αυτοκίνητό του στο δρόμο.

Η ίδια προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει με το… μπαστούνι της.

Το σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και δημοσιεύτηκε στο Twitter , δείχνει τον άνδρα, οδηγό ταξί να τραβά τη γυναίκα από το πίσω κάθισμα και να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου, καθώς εκείνη έχει πέσει στο δρόμο, προσπαθώντας να σωθεί, χτυπώντας τον οδηγό με το μπαστούνι της.

Η γυναίκα είχε κλείσει την υπηρεσία ταξί Access-A-Ride για να την πάει σε ένα ραντεβού φυσικοθεραπείας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις ΗΠΑ. Χτύπησε το συναγερμό αφού παρατήρησε ότι ο οδηγός πέρασε από το σημείο αποβίβασης και ισχυρίζεται ότι αρνήθηκε να την αφήσει να βγει από το όχημα.

Οι δυο τους τσακώθηκαν και ο οδηγός την πέταξε έξω από το αμάξι αφού την έκλεψε.

Για καλή της τύχη, ένας περαστικός προσπάθησε να παρέμβει, αφού είδε το φρικιαστικό περιστατικό. Ο άνδρας πήρε πίσω το κινητό της 78χρονης, με τον οδηγό να ξεφεύγει.

«Είμαι μια κυρία 78 ετών και με πέταξε έξω από το αμάξι, μου πήρε τα χρήματα, μου πήρε το τηλέφωνό μου», είπε σε όλους τους περαστικούς η άτυχη κυρία.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΚΛΟΠΗ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yTOe2qI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη