Σε κλίμα συγκίνησης η βάφτιση του γιου του Τζώρτζη Μονογυιού, 8 μήνες μετά τον «χαμό» του: Νονά η αδερφή του

Σε κλίμα συγκίνησης η βάφτιση του γιου του Τζώρτζη Μονογυιού, 8 μήνες μετά τον «χαμό» του: Νονά η αδερφή του

Πέρασαν σχεδόν οκτώ μήνες από τη μέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, δοκιμάζοντας την καινούργια του Ferrari.

Σε κλίμα συγκίνησης η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού, βάφτισε σήμερα τον γιο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη, ενώ - μαζί με την Κατερίνα Μονογυιού - το μωρό βάφτισε και ο αδελφικός φίλος του Τζώρτζη, Θωμάς Σφυρής.

Πολλές φορές στη διάερκεια της τελετής τα δάκρυα «θόλωσαν» τα μάτια της Κατερίνας Μονογυιού αλλά, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, «ήταν σαν να υπήρχε ο αδελφός της δίπλα της».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, όλο το νόημα της τελετής ήταν η συνέχιση της ύπαρξης του Τζώρτζη Μονογιού μέσα από τον νεοφώτιστο Γεώργιο – Μιχαήλ, που έλαβε άλλωστε και το όνομα του πατέρα του.

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη γη παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός», ανέφερε συγκινημένη η αδερφή του.

«Ο μικρός Γεώργιος – Μιχαήλ, εκτός από ανιψιός μου, είναι, πλέον, και πνευματικό μου παιδί με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής», συμπήρωσε

Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρά του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός μου από εκεί ψηλά, όπου βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01/22 επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο αδερφός της βουλευτού, ηλικίας μόλις 45 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά, ενώ στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του επιχειρηματία. 

#ΒΑΠΤΙΣΗ #ΤΖΩΡΤΖΗΣ_ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uXjWTiH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη