Η Νατάσα Παζαΐτη διασκέδασε με την ψυχή της, χαμός με Αργυρό, η άλλη όψη της γιορτινής 86ης ΔΕΘ (βίντεο)

Η Νατάσα Παζαΐτη διασκέδασε με την ψυχή της, χαμός με Αργυρό, η άλλη όψη της γιορτινής 86ης ΔΕΘ (βίντεο)

Η Νατάσα Παζαΐτη διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει βάλει τα γιορτινά της αυτές τις ημέρες λόγω της 86ης ΔΕΘ. - Το Dnews εξασφάλισε βίντεο από τη νυχτερινή έξοδο της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, θέλησε να το ρίξει έξω και έγινε μέλος μιας μεγάλης παρέας που πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο στο κέντρο «Παρτιτούρα», που βρίσκεται κοντά στο Κυβερνείο στη Θεσσαλονικη.

Η Νατάσα Παζαΐτη, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, βγήκε λοιπόν για να διασκεδάσει ακούγοντας ελληνική μουσική και φαίνεται πως απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο αφού γλέντησε με την καρδιά της.

Διασκέδασε με τα τραγούδια ενώ σε κάποια στιγμή της βραδιάς, ο Δημήτρης Φίστας, φίλος της Νατάσας Παζαΐτη αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, της αφιέρωσε αγαπημένα της κομμάτια.

Εκείνη, από την πλευρά της έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά και μάλιστα είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αρκετές φορές κουνούσε τα χέρια της στο ρυθμό της μουσικής από το τραπέζι όπου καθόταν. 

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με δική του παρέα. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε διάφορα αγαπημένα κομμάτια αλλά με το «Ελε΄υθερος» έγινε... χαμός μέσα στο μαγαζί.

Πιο αργά αφίχθη στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο του Dnews από την βραδιά με την έξοδο της Νατάσας Παζαΐτη:

{https://www.youtube.com/watch?v=FAMYtL39whQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=ygVuwS1sII0}

{https://www.youtube.com/watch?v=5rA2lpHOQZI}

{https://www.youtube.com/watch?v=Wz2tAthuqSc}

#ΝΑΤΑΣΑ_ΠΑΖΑΙΤΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ_ΖΩΗ #ΕΞΟΔΟΣ #ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ #ΔΕΘ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JTDsS49
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη