-->

Νέα καταγγελία για το τρενάκι του Allou Fun Park: «Δεν κινήθηκα νομικά γιατί με εκφόβισαν» (βίντεο)

Νέα καταγγελία για το τρενάκι του Allou Fun Park: «Δεν κινήθηκα νομικά γιατί με εκφόβισαν» (βίντεο)

Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το τρενάκι του Allou Fan Park, στο οποίο πριν από μία εβδομάδα τραυματίστηκαν 4 νέοι. 

Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη λίγους μήνες πριν, στο τρενάκι του γνωστού λούνα παρκ, όπου και τραυματίστηκαν σοβαρά τα τέσσερα παιδιά. Ο κύριος Γιώργος μίλησε στο Mega για τη δική του περιπέτεια στο Allou Fun Park, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Από την αρχή της πορείας του τρένου, είχαμε προβλήματα. το βαγονέτο κόλλησε κάποια στιγμή….στην πρώτη στροφή νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα» περιέγραψε ο κ. Γιώργος.

Όπως αναφέρει επειδή ο ίδιος καθόταν μπροστά, χτύπησε στον θώρακα, ενώ έσπασε και δύο δόντια προκαλώντας του μεγάλη αιμορραγία.

9 15

Στη συνέχεια, επισήμανε πως οι ζώνες ασφαλείας σε ορισμένα βαγονέτα του τρένου είναι σε «άθλια κατάσταση» και οι αγκράφες δεν κουμπώνουν.

«Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνεις» ήταν η απάντηση των υπευθύνων της επιχείρησης στον κ. Γιώργο, ενώ αποκάλυψε πως τον εκφόβισαν ώστε να μην κάνει μήνυση λέγοντάς του πως «θα μπλέξει».

#ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΤΡΕΝΑΚΙ #ΛΟΥΝΑ_ΠΑΡΚ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ALLOU_FUN_PARK


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mZNrBeb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->