-->

Μπέττυ Μαγγίρα: Bρέθηκε το αμάξι που της είχαν κλέψει (βίντεο)

Μπέττυ Μαγγίρα: Bρέθηκε το αμάξι που της είχαν κλέψει (βίντεο)

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε μέσα από την πρωινή εκπομπή της ότι βρέθηκε το αμάξι, το οποίο της είχαν κλέψει πριν από μερικές ημέρες.

 

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε και είμαι πολύ χαρούμενη! Το περιμένουμε να έρθει και στην Αθήνα. Δεν χρειάζεται να πω που, γιατί και πως. Εντοπίστηκε εκτός Αττικής. Δεν ξέρω ακόμα αν είναι σε καλή κατάσταση. Η ελληνική αστυνομία έκανε πολύ καλά το έργο της», ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο της Μπέττυς Μαγγίρα κλάπηκε κάτω από το σπίτι της την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά το τρακάρισμα που είχε, καθώς πήγαινε την κόρη της στο σχολείο.

«Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα. Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα» είχε αναφέρει μέσα από τη συχνότητα της πρωινής εκπομπής της.

#ΜΠΕΤΤΥ_ΜΑΓΓΙΡΑ #ΚΛΟΠΗ #ΑΜΑΞΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VQEF8bq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->