Σάλος με γκάφα του BBC, «βάφτισε» τον Παύλο διάδοχο του βασιλικού θρόνου στην Ελλάδα

Σάλος με γκάφα του BBC, «βάφτισε» τον Παύλο διάδοχο του βασιλικού θρόνου στην Ελλάδα

Διάδοχο του βασιλικού θρόνου στην Ελλάδα «βάφτισε» τον Παύλο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, το βρετανικό δίκτυο BBC.

Αν μη τι άλλο πρόκεται για μια μέγιστη γκάφα, ένα ατόπημα του βρετανικού δημοσιογραφικού οργανισμού καθώς είναι γνωστό ότι η Βασιλεία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί οριστικά με δημοψήφισμα από το 1974.

Το BBC, με αφορμή τον θάνατο της Ελισάβετ, «φιλοξένησε» τον πρίκηπα Παύλο, τον οποίο τόσο στην προαναγγελία της συνέντευξης όσο και στους τίτλους στη βάση της οθόνης, τον... έχρισε «Crown Prince», δηλαδή διάδοχο του ελληνικού θρόνου!

O Παύλος, (δεύτερος) γιος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας της Δανίας (και μακρινός ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ) κλήθηκε από το βρετανικό κανάλι για να μιλήσει για την Ελισάβετ.

Η γκάφα του BBC δεν έμεινε ασχολίαστη στα social media όπου έγινε σάλος με τα σχόλια χρηστών, ενώ τουλάχιστον άστοχη ήταν και η στάση του Παύλου, ο οποίος δέχθηκε να προσφωνείται με αυτόν τον τίτλο εφόσον στην Ελλάδα ο κύκλος της Βασιλείας έχει κλείσει εδώ και δύο γενιές. 

 
#ΒΑΣΙΛΕΙΟ #ΕΛΛΑΔΑ #ΔΙΑΔΟΧΟΣ #Παύλος


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/nAiJBoq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη