Ανησυχία για την Βασίλισσα Ελισάβετ, το Παλάτι ανακοίνωσε πως τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση

Ανησυχία για την Βασίλισσα Ελισάβετ, το Παλάτι ανακοίνωσε πως τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση

Ανήσυχοι οι γιατροί για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ «είναι ανήσυχοι» για την κατάσταση της υγείας της και «συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση» στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Έπειτα από νέα αξιολόγηση το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», αναφέρεται σε σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Τα μέλη της στενής της οικογένειας έχουν ενημερωθεί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση με την οποία υποβαθμίζονται οι φήμες ότι η βασίλισσα είχε πτώση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας ακύρωσε συνάντηση με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η 96χρονη βασίλισσα, η οποία βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, συνάντησε χθες Τρίτη την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, έχοντας νωρίτερα δεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον που υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του από την πρωθυπουργία.

Ύστερα από το χθεσινό βεβαρημένο πρόγραμμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε αποδεκτή τη συμβουλή των γιατρών να αναπαυθεί, ανέφερε εκπρόσωπός της, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η συνάντηση με τους συμβούλους της θα προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία.

«Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί», μετά τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της βασίλισσας, δήλωσε η Βρετανίδα Πρωθυπουργός , Λιζ Τρας.

«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

#ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ #ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΥΓΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6cq7JzU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη