Σοκ στο Χόλυγουντ: Πασίγνωστος ηθοποιός κρατείται σε ψυχιατρική κλινική, κρίθηκε «επικίνδυνος» (εικόνες, βίντεο)

Σοκ στο Χόλυγουντ: Πασίγνωστος ηθοποιός κρατείται σε ψυχιατρική κλινική, κρίθηκε «επικίνδυνος» (εικόνες, βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός Michael Pitt - που είχε και παλαιότερα προβλήματα με τις Αρχές - νοσηλεύεται με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του. 

Ο ηθοποιός του «Boardwalk Empire» συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη και έπειτα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική καθώς κρίθηκε ψυχικά διαταραγμένος.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει πλέον ένα βίντεο του ΤΜΖ, στο οποίο φαίνεται ο 41χρονος να είναι δεμένος και ακινητοποιημένος σε φορείο, την ώρα που άνθρωποι της αστυνομίας τον μεταφέρουν σε ασθενοφόρο.

Δείτε το βίντεο

Ο πρωταγωνιστής των θρυλικών «Ονειροπώλων» του Μπερτολούτσι εμφανίζεται πρώτα να κοιτάζει σαν «χαμένος» τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, άτομο κάλεσε στο 911 καταγγέλλοντας ότι ένας άνδρας πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους, πιθανότατα από την ταράτσα ενός κτιρίου.

13424759

Είχε επιτεθεί σε άνδρα τον Ιούλιο

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούλιο, ο άλλοτε γόης του «μιλένιουμ» είχε ξανά «μπλεξίματα» με τον νόμο και μάλιστα συνελήφθη για επίθεση και μικροκλοπή.

Ο Πιτ φέρεται να άρπαξε το κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα από το χέρι του, αφού πρώτα τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι.

Στη Νέα Υόρκη η ακούσια ψυχική κράτηση ενός συλληφθέντα μπορεί να διαρκέσει μόνο για 72 ώρες, εκτός εάν το νοσοκομείο ζητήσει από τον δικαστή να κρατήσει τον ασθενή για ακόμη 60 ημέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει στην παρούσα φάση τι ακριθώς θα συμβεί με τον αγαπημένο ηθοποιό.

21804025

#ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ_ΚΛΙΝΙΚΗ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Bja0YQs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη