Λαμία: Θλίβομαι λοιπόν που διαπιστώνω ότι ο Δήμαρχος αλλά και η ομάδα του ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να βοηθήσουν να ανατραπεί αυτή η άσχημη εικόνα της Λαμίας!


Κύριε Αντιδήμαρχε καλησπέρα σας,

 

Συνημμένα σας αποστέλλω τα πρακτικά της επιτροπής κυκλοφοριακού της οποίας προεδρεύετε και η οποία πρόσφατα γνωμοδότησε για θέματα κυκλοφορικού για τα οποία έχουν γίνει αιτήσεις από συμπολίτες μας το τελευταίο διάστημα. 

 

Η λειτουργία της επιτροπής φαίνεται ότι γίνεται κανονικά και αυτό με φέρνει στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώνω ότι τα θέματα προς συζήτηση, μάλλον δεν επιλέγονται με πολύ αξιοκρατικά κριτήρια, πράγμα που με κάνει να θλίβομαι ιδιαίτερα αφού μάλλον το δικό μας θέμα των  επαγγελματιών του τουρισμού, δεν σας απασχολούν, καθώς δεν έχει φτάσει ποτέ στην επιτροπή σας προς συζήτηση! 

 

Σας παραθέτω σχετικό αίτημα της ένωσης ξενοδόχων Λαμίας το οποίο έχει συνυπογράψει και ο σύλλογός μας αλλά και εγώ προσωπικά, και το οποίο έχει κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο Λαμίας περισσότερο από ΕΝΑ χρόνο τώρα! Μείζον θέμα της τοπικής μας κοινωνίας, η οποία λόγω της ΕΛΛΕΙΨΗΣ επισκεπτών -τουρισμού φτωχαίνει μέρα με την μέρα! 

 

Θλίβομαι λοιπόν που διαπιστώνω ότι ο Δήμαρχος αλλά και η ομάδα του ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για να βοηθήσουν να ανατραπεί αυτή η άσχημη εικόνα της Λαμίας!

 

Με εκτίμηση,

Κατσίμπρας Πέτρος

6936341626


Αίτηση Δημιουργίας Στάσεων Τουριστικού Λεωφορείου



Απόσπασμα από το πρακτικό της 12ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη