Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της

Πηγή: eurokinissi

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εχθές στο τελευταίο «αντίο» της αγαπημένης Μάρθας Καραγιάννη, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Η σορός της ηθοποιού μεταφέρθηκε μετά την τελετή στη Ριτσώνας για να γίνει η αποτέφρωση της και η τέφρα της θα σκορπιστεί στην θάλασσα, όπως η ίδια επιθυμούσε.

Η κάμερα εκπομπής τoυ Alpha, βρέθηκε έξω από το γραφείο του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα και κατέγραψε εικόνες από τη μεταφορά της τέφρας της Μάρθας Καραγιάννη.

Τραγικές φιγούρες η καρδιακή της φίλη, Ντόρα Δούμα με την οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και η σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα.

Η μεταφορά της τέφρας στο γραφείο του κ. Σούρα ήταν επιθυμία της ίδιας, όπως επιθυμία της ήταν να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Στις δηλώσεις της η Ντόρα Δούμα, είπε ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της είχε δώσει η Μάρθα Καραγιάννη. Σε ότι αφορά στην επιθυμία της για αποτέφρωση η Ντόρα Δούμα απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά ότι «η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς».

 

#ΜΑΡΘΑ_ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ #ΚΗΔΕΙΑ #ΤΕΦΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9nd32o0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη