Απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ανάρτηση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

Απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ανάρτηση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

Η διερεύνηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ «θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη», είναι το μήνυμα που στέλνει η ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά στην σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία έγραψε σε ανάρτησή της ότι «μαθαίνω ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο».

Η ηγεσία του Υπουργείο δίνει το μήνυμα ότι η έρευνα συνεχίζεται και ότι η ίδια μπορεί να συναντήσει τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο όποτε θέλει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

»Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί».

Είχε προηγηθεί μία ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ με αφορμή τη συμπλήρωση 17 μηνών από τη δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ έγραψε: «Μαθαίνω ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο αλλά από φήμες. Μια επίσημη ενημέρωση απο την πολιτεία δεν υπάρχει, εάν υπάρχουν αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο μου ας τα κοινοποιήσουν διαφορετικά απαιτώ να κατατάξουν αυτό το έγκλημα σε μια ειδικη κατηγορία . Με τίποτα δεν θα δεχθώ τη σιωπή γιατί σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ όλους αυτούς που ισως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΙΒΑΖ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ_ΠΟΛΙΤΗ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cEWfRMu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη