-->

Δίκη Φουρθιώτη: Αθώος δήλωσε για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του

Δίκη Φουρθιώτη: Αθώος δήλωσε για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του

Με καταθέσεις μαρτύρων - αστυνομικών ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη και τριών ακόμη προσώπων, για την υπόθεση με τις «στημένες» επιθέσεις στη μονοκατοικία του τηλεπαρουσιαστή στο Διόνυσο.

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θα καθίσει, όπως και την Τρίτη, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, καθώς κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τις επιθέσεις βάζοντας δύο συγκατηγορούμενούς του, έναντι αμοιβής, να προχωρήσουν σε εκρήξεις και σε πυροβολισμούς, προκειμένου να του επιστραφεί η αστυνομική συνοδεία, που είχε ανακληθεί με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Κληθείς να λάβει θέση επί των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Μ. Φουρθιώτης είπε στο ακροατήριο: «Είμαι αθώος, θα αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της δίκης ότι πρόκειται για σενάριο των αστυνομικών αρχών». Τις κατηγορίες αρνήθηκαν και οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι του τηλεπαρουσιαστή.

Πριν την έναρξη των καταθέσεων των μαρτύρων, συνήγοροι έθεσαν εκ νέου αίτημα διακοπής της δίκης, όμως αυτό δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Μάλιστα η πρόεδρός ανέφερε ότι υπάρχει ζήτημα με το 18μηνο προφυλάκισης δυο εκ των κατηγορουμένων, το οποίο συμπληρώνεται άμεσα. Στη συνέχεια, οι συνήγοροι έθεσαν διάφορα αιτήματα περί ακυρότητας και για κάποια από αυτά η έδρα επιφυλάχθηκε να αποφασίσει ενώ άλλα τα απέρριψε.

Η δίκη συνεχίζεται.

#ΔΙΚΗ #ΜΕΝΙΟΣ_ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ #ΑΘΩΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ETcWm7X
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->