-->

Λαμία: Όλοι μούγκα... ακόμα και η δικαιοσύνη για το μεγάλο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας


Ο ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αγαπητοί 

κ.κ. 16.000 Συνεταίροι της πρώην  

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΜΙΑ

 

ΠΡΩΤΟΝ: Και ενώ συνέβησαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ….ΟΛΟΙ στη Λαμία παραμένουν ΜΟΥΓΚΑ ήτοι: Δικαιοσύνη – Πολιτικοί – Άρχουσα Τάξη και δυστυχώς και τα Θύματα της Τράπεζάς Μας. 

Εγώ θα το πάω ως το ΤΕΛΟΣ…για να μάθουν όλοι στην Ελλάδα, αλλά και στην Υφήλιο ποιο είναι το «ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» που κατέστρεψε Οικονομικά – Ηθικά – Κοινωνικά τη Μισή Φθιώτιδα, που σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις (επί δώδεκα Γενικών Συνελεύσεων) από το Βήμα τους αποκαλούσα ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ. 

Πολλοί είναι αυτοί που μου λένε : Αφού δεν μιλάει κανένας – Όλοι γνωρίζουν , αλλά Μουγκαφόν -  μην ασχολείσαι άλλο…αφησέ τους στην αδιαφορία τους και στον καναπέ τους….και τους απαντώΟΧΙ θα το πάω ως το ΤΕΛΟΣκάποτε θα βρεθεί ένας Λεοντόκαρδος Εισαγγελέας για να Ξυπνήσει την Δικαιοσύνη….και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και με τις περιουσίες τους, οι οποίες να ρευστοποιηθούν και να αποδοθούν στα θύματα της Ιστορικής Τράπεζας Μας. 

 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Επί είκοσι χρόνια τώρα Όλα αυτά τα Ντοκουμέντα παραμένουν στα συρτάρια της Εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Λαμίας … οι εισαγγελείς το μόνο που θέλουν είναι ή να πάρουν ευνοϊκή μετάθεση ή να προβιβαστούν ή να συνταξιοδοτηθούν…κατά τα άλλα υπάρχει ο Κλάδος που λέγεται Ανεξάρτητη ή χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη ή κατ άλλους οι Εισαγγελείς είναι για να συγκαλύπτουν και όχι να Αποκαλύπτουν …το καθήκον πάει περίπατο… 

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ….Ποιός κυβερνά το μαγαζί που λέγεται Εισαγγελία Πρωτοδικείου Λαμίας; Ο Άρειος Πάγος ή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ και ποιοί είναι οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Τους ;..διότι τους θεωρώ όλους υπευθύνους για τη λεηλασία του Ιστορικού Μας Ιδρύματος και τους Θανάτους – Διαζύγια – μαλλιά κουβάρια που έκαναν του κ.κ. Συνεταίρους Εγγυητές – την Ηθική και Κοινωνική τους Καταστροφή και όχι μόνο των 16.000 Συνεταίρων…. 

Να επιληφθεί λοιπόν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ο Άρειος Πάγος που και αυτόν τον ενημέρωνα με δεκάδες Επιστολές μου, αλλά και αυτός αδιαφορούσε και περίμενε να κάνει το καθήκον της πρώτα η Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Λαμίας και οι κ.κ. δικαστές της πόλης μου. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

 

Τάδε Έφη  

Κώστας Δημητρακόπουλος 

Τηλ. 6977 882119 

Λαμία 

 

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… 

 

1)    ΒΙΝΤΕΟ 1 

https://youtu.be/_R4k5VfY318 

 

 

2)    ΒΙΝΤΕΟ 2 

         https://youtu.be/Wgpy1-eUulk 

 

3)    ΒΙΝΤΕΟ 3  

        https://youtu.be/fNEaV_SjP2k 

 

4)    ΒΙΝΤΕΟ 4 

        https://youtu.be/W8dUrMKe_5o 

 

5)    ΒΙΝΤΕΟ 5 

        https://youtu.be/VPItiKNrIjY 

 

6)    ΒΙΝΤΕΟ 6 

        https://youtu.be/tdnd0HY5r6s 

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->