Λαμία: Με τη συμπαράσταση φιλάθλων της στο Περιστέρι!

Παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Λαμία.

Κατόπιν συνεννόησης των δύο ΠΑΕ εξασφαλίστηκαν εισιτήρια για φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, ως ανταπόδοση αντίστοιχης κίνησης που είχε γίνει στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» στην Λαμία!

Μάλιστα οι φίλαθλοι της «Θύρας 3 – Λαμία Blue Club» με ανακοίνωσή της ευχαρίστησαν τον Ατρόμητο αλλά και διοίκηση της δικιά τους ομάδας καθώς θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης (!) στο γήπεδο της Δυτικής Αττικής.

Οι οργανωμένοι σύλλογοι Θυρα-3-Λαμια blue club_official Lamia Fadomades Club LAMIA Athens CLUB 3 και Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος που σε ανταπόδοση της περσινής φιλοξενίας των οπαδών του Ατρόμητου στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ έκανε ότι μπορούσε έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ομάδας μας από κοντά.

Επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που στέκεται δίπλα μας, στην επιθυμία μας να συμπαρασταθούμε από κοντά στην ομάδα μας εξασφαλίζοντας την είσοδο μας στο γήπεδο (σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ) και καλύπτοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

www.novasports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη