-->

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στα παράπονα της Λαμίας για τη διαιτησία

"Αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο", τονίζει μεταξύ άλλων η ασπρόμαυρη ΠΑΕ

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στα παράπονα της Λαμίας για τη διαιτησία 

Η Λαμία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η ασπρόμαυρή ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα, απαντώντας σε ειρωνικό ύφος.

«Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες. Μάθαμε τουλάχιστον πως η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο.

Τέλος, αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι την λήξη της αναμέτρησης», τόνισαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. 

Η ανακοίνωση της Λαμίας, σε ό,τι αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, είχε ως εξής: 

"4η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ (Διαιτητής Τσαγκαράκης – VAR: Κουμπαράκης)

23' Αντικανονικό μαρκάρισμα του Βιερίνια στο κεφάλι του Μανούσου, παράβαση πέναλτι που δεν καταλογίζεται.

46' Καθαρό φάουλ υπέρ του Μανούσου μετατρέπεται σε κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας.

Από το 70' και πέρα ένα τείχος προστασίας απλώθηκε στον αγωνιστικό χώρο με όσα επακολούθησαν στα τελευταία λεπτά, όπου ο διαιτητής Τσαγκαράκης τιμώρησε την ομάδα μας, καταστρατηγώντας την κανονική διάρκεια του αγώνα και την καθυστέρηση που πραγματικά έγινε.

Αποκορύφωμα, η ανύπαρκτη αποβολή του Boakye στο 95΄, διότι τόλμησε να διεκδικήσει με σοβαρό αλλά όχι επικίνδυνο παιχνίδι την μπάλα και την ισοφάριση του αγώνα.

Δυστυχώς κύριοι Έλληνες Διαιτητές, ο γιαλός δεν είναι στραβός, αλλά στραβά αρμενίζουμε!

Ως ισότιμο μέλος του Συνεταιρισμού της Super League από τούδε και στο εξής αιτούμεθα στους αγώνες μας να σφυρίζουν αποκλειστικά διαιτητές εκτός Ελλάδας.

Οι Έλληνες διαιτητές στην παρούσα χρονική στιγμή δεν δείχνουν την απαιτούμενη τόλμη και αποφασιστικότητα να στηρίξουν, τόσο την πολύπαθη ελληνική διαιτησία, όσο και το εγχείρημα της επαγγελματικής διαιτησίας, αποβάλλοντας τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου". 

www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->