Ατρόμητος: Πανέτοιμος και χωρίς προβλήματα κόντρα στην Λαμία

Την Λαμία υποδέχεται ο Ατρόμητος με τους Περιστεριώτες χωρίς προβλήματα να είναι έτοιμοι για να πετύχουν την 3η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τη νίκη μέσα στη Νεάπολη επί του Ιωνικού, ο Ατρόμητος υποδέχεται την 5η αγωνιστική την Λαμία (20:00) με στόχο το 3ο φετινό του τρίποντο. Οι Περιστεριώτες σε αυτό το ματς δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται την Παρασκευή και στην συνέχεια ο Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου αναφέρει για την σημερινή προπόνηση και την αποστολή: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (18/9, 20:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη