Ατρόμητος-Λαμία: Ο ένας με… φόρα και ο άλλος με θέληση

Ατρόμητος και Λαμία θα μονομαχήσουν απόψε στο Περιστέρι (17/9, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη, η κάθε μια, για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Έτοιμοι να δώσουν τη δική τους μάχη με σκοπό να κατακτήσουν το τρίποντο στο Περιστέρι είναι ο Ατρόμητος και η Λαμία (17/9, 20:00)! Η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League 1 είναι μια καλή ευκαιρία να παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο, μιας και αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής (Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Από τη μια πλευρά, οι γηπεδούχοι με επτά βαθμούς προέρχονται από μια τεράστια νίκη μέσα στη Νίκαια (1-4) που το έδωσε εκτός από καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία και την επιβεβαίωση ότι κάτι καλό χτίζεται φέτος. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι των δύο βαθμών, μπορεί να έχασαν στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με επεισοδιακό τρόπο, όμως είχαν συνολικά θετική παρουσία.

Αποστολές:

Πιθανές ενδεκάδες:

Διαιτητές

Διαιτητής: Βεργέτης

Βοηθοί: Ψαρρής, Καλαμπόκης

4ος: Αγγελάκης

VAR: Φωτιάς, Φωτόπουλος

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη