Η ενέργεια και ο πληθωρισμός μονοπώλησε την συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ

Η ενέργεια και ο πληθωρισμός μονοπώλησε την συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Klaus Regling, ο οποίος πραγματοποιεί την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα, αφού η θητεία του ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στην ευρωπαϊκή οικονομία και οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και του πληθωρισμού. Επισημάνθηκε η δύσκολη συγκυρία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και οι σημαντικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και οι θετικές προοπτικές της.

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος του Συµβουλίου Οικονοµικών Εµπειρογνωµόνων του Υπουργείου Οικονομικών Μιχάλης Αργυρού και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ #ΕΝΕΡΓΕΙΑ #ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hW4wXxi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη