Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τον άντρα με το τσεκούρι, «εξουδετερώθηκε» σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τον άντρα με το τσεκούρι, «εξουδετερώθηκε» σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Λήξη συναγερμού σήμανε στις Αρχές της Πάτρας για τον άνδρα που σκόρπισε τον πανικό βγαίνοντας εκτός εαυτού κρατώντας ένα τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 57χρονος ακινητοποιήθηκε και «αφοπλίσθηκε» κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές καθώς ο άνδρας απειλούσε με τσεκούρι, έξω από το σπίτι του στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα.

Ο άνδρας βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού κρατώντας ένα τσεκούρι. Νωρίτερα βγήκε εκτός εαυτού για μια θέση πάρκινγκ.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας επί της οδού Στρατοκλέους στο Πυροσβεστείο Πατρών. Στο σημείο κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, ο 57χρονος «εξερράγη» για μια θέση πάρκινγκ. Οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου φέρεται να στάθμευσε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, κίνηση που που όπως φαίνεται τον «ερέθισε».

Αφού του έκανε παρατήρηση και του επιτέθηκε λεκτικά, επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το τσεκούρι, ωστόσο ο οδηγός είχε φύγει από σημείο.

#ΠΑΤΡΑ #ΤΣΕΚΟΥΡΙ #ΑΝΔΡΑΣ #ΕΛΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5sVFQ6f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη