Κλειστοί τρεις σταθμοί μετρό σήμερα, πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Κλειστοί τρεις σταθμοί μετρό σήμερα, πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Κλειστοί είναι τρεις σταθμοί του Μετρό λόγω δοκιμών για την επέκταση της Γραμμής προς Πειραιά.

Ειδικότερα, η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως τροποποιείται η ημερομηνία διεξαγωγής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Γραμμή 3 του Μετρό.

Οι σταθμοί «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα Δευτέρα 19/09/2022 (και όχι την Κυριακή 18/09/2022 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί), και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ.

#ΜΕΤΡΟ #ΚΛΕΙΣΤΟΙ_ΣΤΑΘΜΟΙ #ΓΡΑΜΜΗ #ΔΟΚΙΜΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2mVetin
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη