Βασιλικός... χαμός με Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι - Τους κάλεσαν σε δεξίωση και μετά τους... ξεκάλεσαν

Βασιλικός... χαμός με Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι - Τους κάλεσαν σε δεξίωση και μετά τους... ξεκάλεσαν

Μέσα στην εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, προσκλήθηκαν στο δείπνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τους αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται το Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Ωστόσο, την Πέμπτη, το παλάτι επικαιροποίησε την πρόσκληση, λέγοντας ότι στο δείπνο θα παραβρεθούν μόνο εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείονται από τη δεξίωση!

Ως το βράδυ της Παρασκευής, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι δεν γνώριζαν ακόμη αν θα τους επιτρεπόταν να παρευρεθούν στη δεξίωση, δήλωσε πρόσωπο που έχει γνώση των όσων συνέβησαν στη WSJ. Ένας αξιωματούχος του παλατιού του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι αρχικά το ζευγάρι καλέστηκε, αλλά επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση ήταν για τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό αυτομάτως αποκλείει Χάρι και Μέγκαν.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του βασιλιά Καρόλου Γ' επιβεβαίωσε στο Page Six ότι «η πρόσκληση αφορά μόνο τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας». Συνεπώς, εφόσον μετά το Megxit δεν είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούν να παραβρεθούν.

Η σύγχυση με τις προσκλήσεις υπογραμμίζει τις παρατεταμένες εντάσεις στη βασιλική οικογένεια, παρά τις όποιες προσπάθειες να επιδείξουν ενότητα, ενώ θρηνούν την βασίλισσα, μητέρα και γιαγιά τους.

Εντωμεταξύ, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα πηγές του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έμαθαν ότι «δεν είναι τελικά καλεσμένοι» στην κρατική δεξίωση που θα δοθεί απόψε στο Μπάκιγχαμ για ξένους ηγέτες και ξένους βασιλείς από δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, όπως αναφέρουν πολλές πηγές στο Page Six.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πράγματι έλαβαν την πρόσκληση και κανείς δεν τους είπε στην πραγματικότητα ότι είναι απρόσκλητοι», ανέφερε βασιλική πηγή μιλώντας στο Page Six.

«Μου είπαν ότι έμαθαν ότι δεν είναι καλεσμένοι μόνο διαβάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου», ανέφερε άλλος άνθρωπος του παλατιού.

#ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΜΕΓΚΑΝ_ΜΑΡΚΛ #ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ_ΧΑΡΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I5hNYSu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη