-->

Πικέ: Εκνευρισμένος με τους όρους επιμέλειας των παιδιών που ζητάει η Σακίρα

Πικέ: Εκνευρισμένος με τους όρους επιμέλειας των παιδιών που ζητάει η Σακίρα

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση για το διαζύγιο και την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

 

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται εκνευρισμένος με την στάση της Σακίρα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, αποχώρησε γρήγορα από τη συνάντηση, όπου οι δυο πλευρές -με παρουσία των δικηγόρων τους- συζήτησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και -όπως έχει γίνβει εδώ και καιρό γνωστό- σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, η Σακίρα φαίνεται πως πιστεύει ότι ο τρόπος ζωής του Πικέ, έχει βάλει εμπόδια στη ζωή των παιδιών τους, τα οποία δεν μπορούν να κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στη Βαρκελώνη.

Απ' την άλλη -και σύμφωνα με τη La Vanguardia- ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται απογοητευμένος με τη Σακίρα και τη στάση της σε αυτή την υπόθεση και «θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα».

{https://www.youtube.com/watch?v=XOem783qY1M&t=30s}

Δημοσίευμα της Marca υποστηρίζει πως σε περίπτωση που ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των δύο τους παιδιών, η Σακίρα σκοπεύει να συλλέξει κάθε πληροφορία σχετικά με όλες τις απιστίες του, ενόψει μιας πιθανής δικαστικής διαμάχης.

#ΠΙΚΕ #ΣΑΚΙΡΑ #ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ #ΔΙΑΖΥΓΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JYIcFmg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->