-->

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Παύλου Φύσσα: «Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι»

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Παύλου Φύσσα: «Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι»

Στη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή αναφέρεται σε σημερινή ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Στην εν λόγω ανάρτηση, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει πως ο αδόκητος θάνατος του Παύλου Φύσσα αποτέλεσε δύναμη «δημοκρατικής αφύπνισης για όλους».

Αναλυτικά:

Τιμάμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Του αδικοχαμένου νέου που πριν από 9 χρόνια δολοφονήθηκε από την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή». Του ανθρώπου εκείνου που ο αδόκητος θάνατός του αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους.

Γιατί απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί όλους τους Έλληνες μας ενώνουν οι σπουδαιότερες αξίες της ανθρώπινης ζωής, της Δημοκρατίας,της Ελευθερίας. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, ανεξάρτητα από διακρίσεις.
Για αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ.

Δεν ξεχνάμε ότι οι ένοχοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως και δεν ξεχνάμε ότι - μετά από χρόνιες καθυστερήσεις - η δίκη τους ολοκληρώθηκε και οδηγήθηκαν στην φυλακή, πάλι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

{https://ift.tt/ysvfHBK}

#ΠΑΥΛΟΣ_ΦΥΣΣΑΣ #ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/r9wEZIf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->