«Βολές» Σκρέκα σε Τσίπρα: Όχι άλλες αυταπάτες για την ενεργειακή πολιτική...

«Βολές» Σκρέκα σε Τσίπρα: Όχι άλλες αυταπάτες για την ενεργειακή πολιτική...

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ για την ενεργειακή πολιτική. Στο επίκεντρο η ΔΕΗ και το πλαφόν στη λιανική στην ενέργεια.

Ο Κώστας Σκρέκας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «μοίρασε αφειδώς χρήματα που δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει πού θα τα βρει».

Για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, σχολίασε πως «επιχείρησε να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες με όσα είπε καθώς η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτή που την άφησε χρεοκοπημένη, με παράλληλη θέσπιση πλαφόν στη λιανική».

Όσον αφορά στο πλαφόν λιανικής ανά μεγαβατώρα, ο υπουργός επεσήμανε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν είπε ποια θα είναι η ανώτατη τιμή λιανικής στην ενέργεια και σε ποιο ύψος θα τεθεί η διατίμηση στο φυσικό αέριο».

Κλείνοντας, ο Κώστας Σκρέκας σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε μία πολιτική που περνά «θηλιά» στο λαιμό του Έλληνα φορολογούμενου, με εξαίρεση τα μέτρα της σημερινής κυβέρνησης που αντέγραψε. Έτσι έχασε άλλη μία ευκαιρία...».

.

#ΚΩΣΤΑΣ_ΣΚΡΕΚΑΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΡΙΣΗ #ΔΕΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6yoxwN8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη