Κομοτηνή: Συνελήφθη ο άντρας που έλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Κομοτηνή: Συνελήφθη ο άντρας που έλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ο σύζυγος της γυναίκας ως φερόμενος δράστης, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς έλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, στο σπίτι τους στην Κομοτηνή.

Ο ίδιος μετά την επίθεση προς τη γυναίκα φέρεται πως κάλεσε το ΕΚΑΒ κι έκανε γνωστό το έγκλημα στην αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν ο άνδρας φέρεται να την περιέλουσε με βενζίνη και της προκάλεσε σοβαρότατα εγκαύματα.

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής χθες το βράδυ 08/09, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περί των 50 ετών και μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, το θύμα φέρει 60% εγκαύματα σε πρόσωπο και στο πρόσθιο μέρος του σώματος, ενώ προγραμματίζεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα τα εγκαύματα καθιστούν σοβαρή την κατάσταση υγείας της και είναι πιθανόν να αρχίσει να επιδεινώνεται η κατάστασή της.

Σύμφωνα με τον ant1, ο 62χρονος φέρεται να δικαιολόγησε την αποτρόπαια αυτή πράξη του επειδή η γυναίκα του -σύμφωνα με τον ίδιο- είχε εξωσυζυγική σχέση.

#ΚΟΜΟΤΗΝΗ #ΦΩΤΙΑ #ΒΕΝΖΙΝΗ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AexX32N
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη