Δίκη Φιλιππίδη: «Εσύ δεν είσαι φίλος, φίδι είσαι» είπαν στον Σπύρο Μπιμπίλα, διέκοψε η έδρα

Δίκη Φιλιππίδη: «Εσύ δεν είσαι φίλος, φίδι είσαι» είπαν στον Σπύρο Μπιμπίλα, διέκοψε η έδρα

Ένταση στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, χαμός με Μπιμπίλα και «εσύ δεν είσαι φίλος, φίδι είσαι» από το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Διέκοψε η έδρα.

Πιο αναλυτικά, διέκοψε το δικαστήριο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η Ελπίδα Νινου διαψεύδει όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με σχέση που είχε συνάψει ο Πετρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Δημητρακοπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νινου!
Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νινου!

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππιδη Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μη της δίνει το λόγο και να διακόπτει.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Μετά τη διακοπή, φίλοι από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπιλα «Φίδι! Φίδι!Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: «Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΣΠΥΡΟΣ_ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ylxUmL3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη