Πιτσιόρλας: «Ο Ρουμπάτης λέει ψέματα, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου» (βίντεο)

Πιτσιόρλας: «Ο Ρουμπάτης λέει ψέματα, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου» (βίντεο)

Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, περί παρακολούθησής του δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και μετέπειτα αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Στέργιος Πιτσιόρλας.

«Δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου», υπογράμμισε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, τονίζοντας πως θα περιμένει τις επίσημες τοποθετήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από το ότι είναι παράλογο το θεωρώ και αδιανόητο. Θα περιμένω, τόνισε.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ανέφερε ακόμη πως σοκαρίστηκε, ενώ πλέον ετοιμάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για πρώτη φορά μετά από 15 μέρες που λέγονταν άλλα, έγινε παραδοχή ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση. Απευθείας και μόνο σε μένα, ενώ λεγόταν ότι «το βρήκαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση να παρακολουθούνται ο Σαγιάς και Πιτσιόρλας, τον ένα τον κάναμε γραμματέα της κυβέρνησης τον άλλο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και συνεχίσαμε την παρακολούθηση».

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα αν τον είχε μπροστά του, ο πρώην αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ απάντησε:

«Κάτι πολύ απλό… Ένα 'γιατί;' Περίμενα να υπάρξει δημόσια απάντηση πολύ νωρίτερα… Θα εξακολουθήσω να περιμένω αυτή τη δημόσια απάντηση».

Για τις διαπραγματεύσεις στο ΤΑΙΠΕΔ

«Προφανώς είναι ψέματα (αυτά που είπε ο Γιάννης Ρουμπάτης). Ήταν αδύνατο να διαπραγματευτώ πώληση που είχε ολοκληρωθεί 1 με 2 χρόνια πριν. Αν εγώ ήμουν διαχειριστής κάποιας εταιρείας, μπορεί να ελεγχθεί, είναι πάρα πολύ εύκολο» τόνισε, μεταξύ αλλων ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Τη μέρα που πήγα στο ΤΑΙΠΕΔ παραιτήθηκα από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ήταν αλλού. «Την περίοδο του '14 γνώρισα τα στελέχη αυτής της εταιρείας, της Primana, δραστηριοποιούνταν την Ελλάδα εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του εμίρη του Κατάρ και έκανε διάφορες επενδύσεις. Είχα φιλική σχέση μαζί τους, όχι όμως επαγγελματική, όμως αυτή την περίοδο αυτοί οι άνθρωποι είχαν επαφές με όλη την ελληνική αγορά για να επενδύσουν και προσπάθησα να τους βοηθήσω πριν γίνω πρόεδρος…

«Θέλω να πιστεύω ότι επειδή όλα τα στοιχεία (σ.σ Ρουμπάτη) δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, θέλω να πιστεύω ότι κι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ότι δεν υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου» επέμεινε.

«Αποδεικνύεται από μια σειρά πραγμάτων ότι (αυτά που λέει ο Ρουμπάτης) είναι ψέματα: Η πρώτη εκδοχή 'Σαγιάς – Πιτσιόρλας παρακολουθούνταν από τον Σαμαρά. Όταν αυτό κατέρρευσε, 'Σαγιάς – Πιτσιόρλας παρακολουθούνταν έμμεσα'. Τρίτη εκδοχή: 'Μόνον ο Πιτσιόρλας άμεσα'».

Αυτό δεν αποδεικνύει ότι αυτά τα πράγματα που λέγονται δεν ισχύουν;, διερωτήθηκε.

#ΣΤΕΡΓΙΟΣ_ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ #ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ #ΕΥΠ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΜΗΝΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g3IX0SH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη