Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο

Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο

Πότε θα ξεκινήσεις η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον Οκτωβρίου 2022. Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις συντάξεις Οκτωβρίου σε όλα τα ταμείο, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Ξεκινάει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η πληρωμή καταβολής των συντάξεων Οκτωβρίου από τον ΕΦΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα και θα εγκρίνει την εισήγηση με το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
#ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ_ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ #ΠΛΗΡΩΜΗ #ΚΥΡΙΕΣ_ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ #ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ_ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ #ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ #ΟΑΕΕ #ΟΓΑ #ΝΑΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZDNc06O
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη