-->

«Μπουρλότο» στη Super League: Όρισαν διαιτητή τον Σιδηρόπουλο για το ΠΑΟ - ΑΕΚ ενώ είχαν συμφωνήσει σε ξένους διαιτητές

«Μπουρλότο» στη Super League: Όρισαν διαιτητή τον Σιδηρόπουλο για το ΠΑΟ - ΑΕΚ ενώ είχαν συμφωνήσει σε ξένους διαιτητές

Έντονες αντιδράσεις και άμεσες εξελίξεις είχε ως αποτέλεσμα ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου, αναφέροντας ότι βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα και απειλώντας να συγκαλέσει συμβούλιο της λίγκας για διακοπή της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε ότι πρόκειται για λάθος απόφαση του Στιβ Μπένετ, επικαλούμενος τη συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των ομάδων για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.
Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να υπάρξει επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή (από τον οποίο εν τω μεταξύ είχε διαχωρίσει δημόσια τη θέση του) και να του ζητήσει αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου από ξένο ρέφερι στη Λεωφόρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά από το 2018, που Έλληνας διαιτητής θα σφυρίξει σε αγώνα των big 5 καθώς είχε αποφασιστεί πως για αυτούς τους αγώνες θα ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.
Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Super League: O Σιδηρόπουλος σφυρίζει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και για πρώτη φορά μετά έπειτα από σχεδόν μία τετραετία, όρισε Ελληνα διαιτητή στο κυριακάτικο (11/9, 21:30) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, τον διεθνή ρέφερι, Τάσο Σιδηρόπουλο.

#SUPER_LEAGUE #ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΕΚ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Rfa7mVt
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->