Κωστής για υποθέσεις Λιγνάδη - Φιλιππίδη: «Να κλείσουμε τα παιδιά μέσα, γιατί είναι έξω ο βιαστής»

Κωστής για υποθέσεις Λιγνάδη - Φιλιππίδη: «Να κλείσουμε τα παιδιά μέσα, γιατί είναι έξω ο βιαστής»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής κι αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του Πέτρου Φιλιππίδη και το #MeToo.

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά, στο κίνημα και το πώς «καθάρισε» κάποιους χώρους.

«Ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος κι όλοι οι άλλοι είναι καθαροί; Στους άλλους δεν καθάρισε τίποτα», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε:

«Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Γιατί είναι έξω, δεν ξέρω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης. Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα, μούγκα στη στρούγκα. Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι και μπροστά στο λιοντάρι τίποτα. Γιατί ο Λιγνάδης είναι έξω; Δεν πειράζει, βίασες, ας ξαναβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά μέσα, γιατί είναι έξω ο βιαστής. Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εναντίον του για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

«Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως και θα ξανασυνεργαστώ μαζί του», είπε ο Τάσος Κωστής.

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΛΙΓΝΑΔΗΣ #ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MLicGDN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη