«Σούσουρο» με Μαζωνάκη και Σχοινά - Διαλύθηκε το σχήμα πριν καν ξεκινήσει

«Σούσουρο» με Μαζωνάκη και Σχοινά - Διαλύθηκε το σχήμα πριν καν ξεκινήσει

Άδοξα τελείωσε πριν καν -καλά καλά- ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η γραμματοσειρά στη μαρκίζα έφερε τη «ρήξη».

Αρχικά, η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 10/9, η ημερομηνία άλλαξε για τις 15 του μήνα, μέχρι που σήμερα ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα συμμετέχει.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Instagram ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί ότι:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινό και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρίσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…».

Ο λόγος του «διαζυγίου» και ο ρόλος της Γαρμπή

Η επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης την πρώτη φορά που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, έκανε λόγο για κάποιες εκκρεμότητες, όμως γρήγορα τα κουτσομπολιά ξεκίνησαν γύρω από το κλίμα μεταξύ των δύο τραγουδιστών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταφέροντας τις πληροφορίες της για το τι έχει συμβεί, ανέφερε στην εκπομπή της:

«Ανεπίσημα όμως μάθαμε από το παρασκήνιο, ότι ο Διονύσης Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, στενoχωρέθηκε. Ήταν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και έκανε "μπαμ" και ο Διονύσης Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό λοιπόν όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενόχλησή του. Ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ναι μεν το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί και εκείνος να φαίνεται ως το δεύτερο, θα ήθελε να φαίνεται σαν να είναι πλευρό του».

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε και η ενόχληση της Καίτης Γαρμπή. Η παρουσιάστρια σχολίασε ότι το βράδυ της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της, «δείχνοντάς του έμπρακτα τη στήριξή της».

#ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ #ΣΧΟΙΝΑΣ #ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ #ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cR1P37X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη