«Σάλος» με ερωτικά μηνύματα Προέδρου γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε υφιστάμενές του

«Σάλος» με ερωτικά μηνύματα Προέδρου γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε υφιστάμενές του

Σκάνδαλο στην γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά τις δημοσιεύσεις για ανάρμοστα μηνύματα του Προέδρου σε υφιστάμενές του. 

Το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF), μετά τις αναφορές του περιοδικού So Foot για «τοξικό περιβάλλον» και δημοσιεύσεις, ότι ο πρόεδρος της Λε Γκρετ έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε υφιστάμενές του.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα η υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουεντά-Καστερά, με τον πρόεδρο της FFF, Νοέλ ΛεΓκρετ, και τη γενική διευθύντρια, Φλοράνς Χαρνουίν.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο τόνισε ότι είναι απαραίτητο η FFF να συνεχίσει τις δραστηριότητές της «με απόλυτο σεβασμό προς όλους τους υπαλλήλους, με τη δέσμευση για την καταπολέμηση κάθε διάκρισης και βίας, ιδιαίτερα της σεξιστικής και σεξουαλικής».

Στις 8 Σεπτεμβρίου, το αθλητικό περιοδικό So Foot, αναφερόμενο σε ανώνυμες μαρτυρίες, απέδωσε στον ΛεΓκρετ την αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις από τις υφιστάμενές του. Από την πλευρά της, η FFF κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του περιοδικού.

#ΣΚΑΝΔΑΛΟ #ΓΑΛΛΙΑ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ #ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eVYTq9t
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη