Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στο βρέφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στο βρέφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σε κλίμα οδύνης οι οικογένεια και φίλοι του άτυχου μωρού θα πουν το «τελευταίο αντίο», καθώς έχασε τη ζωή του μετά από ηλεκτροπληξία στο σπίτι.

 

Η ταφή του βρέφους θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα στο νεκροταφείου του Αργυρού στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr.

Το κοριτσάκι έχασε αναπάντεχα την ζωή του όταν παίζοντας με το αδελφάκι του ακούμπησε τα δάχτυλα του σε μια συσκευή αντικουνουπικού και υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σοκαρισμένη η γιαγιά του μωρού 

Η γιαγιά λύγισε προσπαθώντας να περιγράψει πώς συνέβη η τραγωδία:

«Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του, όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του. Ηταν με τη μαμά του εκείνη την ώρα στο σπίτι. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε όλα τα παιδιά. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του», δήλωσε στο MEGA. 

#ΕΥΒΟΙΑ #ΚΗΔΕΙΑ #ΜΩΡΟ #ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/F3Gh5U7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη