«Ντέρμπι» Άδωνι Γεωργιάδη - Νίκου Φίλη: Η... «ορντινάτσα του Πούτιν» και η απάντηση «γελάμε όλοι μαζί σας...»

«Ντέρμπι» Άδωνι Γεωργιάδη - Νίκου Φίλη: Η... «ορντινάτσα του Πούτιν» και η απάντηση «γελάμε όλοι μαζί σας...»

¨Ένταση επικράτησε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Φίλη με αφορμή τις παρακολουθήσεις και το φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά, οι δύο άνδρες ήταν στον «αέρα» του Open TV, όταν προς το τέλος της συζήτησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «καρφί» για τις παρακολουθήσεις λέγοντας: «Τις υποκλοπές και την κάμψη της Δημοκρατίας στην χώρα μας, θα τις πληρώσει η κυβέρνηση».

Η παραπάνω ατάκα προκάλεσε την «έκρηξη» του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος σε υψηλούς τόνους, απάντησε: «Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν "Μητσοτάκη..." και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της Δημοκρατίας. Ντροπή σας κύριε. Κάνατε τις ορντινάτσες του Πούτιν, τις κάνατε στη νεολαία σας. Ορντινάτσα του Πούτιν, ντροπή σας. Ολόκληρη νεολαία έβαλε τον Πούτιν να βρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Φίλης, είπε: «Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας», για να απαντήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Αντε πήγαινε πάρε κάνα καφέ στο Πούτιν».

#ΑΔΩΝΙΣ_ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΝΙΚΟΣ_ΦΙΛΗΣ #ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DzRfBoG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη