Όλγα Κεφαλογιάννη για παρακολουθήσεις: «Σε δεύτερη μοίρα το απόρρητο για να προστατευτεί η Δημοκρατία»

eurokinissi

Διαφορετική γραμμή από την κυβέρνηση και τη ΝΔ ακολουθεί η βουλευτής του κόμματος, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Πιο αναλυτικά, η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στο Kontra Channel για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το απόρρητο, με πολύ συγκεκριμένες δικλίδες ασφαλείας, θα πρέπει να μπαίνει, αν θέλετε, σε δεύτερη μοίρα, γιατί προέχει η προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών, του Συντάγματος, των νόμων, των θεσμών. Όλοι εμείς που υπηρετούμε του θεσμούς, θα πρέπει όταν κάτι λέμε να το εννοούμε».

«Όταν θέλουμε να μιλάμε κάθαρση στο δημόσιο βίο, όταν θέλουμε να μιλάμε για φως, όταν θέλουμε να λέμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές σε ζητήματα που απασχολούν αυτή την στιγμή, τη δημοκρατία, τους θεσμούς μας, το Κράτος Δικαίου, τότε θα συμφωνήσουμε όλοι, ότι το απόρρητο με πολύ συγκεκριμένες δικλίδες ασφαλείας, θα πρέπει να μπαίνει, αν θέλετε, σε δεύτερη μοιρα, γαιτί προέχει η προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών, του Συντάγματος, των νόμων, των θεσμών. Και όλοι εμείς που υπηρετούμε του θεσμούς, θα πρέπει όταν κάτι λέμε να το εννοούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «για εμένα έχει σημασία, όταν λέμε όλα στο φως, δεν μπορούμε μετά να οχυρωνόμαστε πίσω από το απόρρητο. Είναι επικίνδυνο για την Δημοκρατία κάποιος να επικαλείται το απόρρητο και να θεωρεί ότι είναι εκτός ελέγχου».

{https://www.youtube.com/watch?v=DH8gc2BS96c&t=1s}

#ΟΛΓΑ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8jQnP2x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη