Τέλος στην επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης στην αντλία, «πονοκέφαλος» για ιδιοκτήτες ΙΧ

Τέλος στην επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης στην αντλία, «πονοκέφαλος» για ιδιοκτήτες ΙΧ

Τέλος η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης που είχε θερμοθετ΄ήσει η κυβέρνηση εδώ και μήνες, προκειμένου να περιοριστεί η αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάψει η επιδότηση 0,15 ευρώ στην αντλία, ένα μέτρο που ισχύει εδώ και μήνες, παράλληλα μετά fuel pass και fuel pass 2.

Αυτό σημαίνει πως από την 1η Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα δουν σημαντικές αυξήσεις στο πετρέλαιο κίνησης. Σύμφωνα με την πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης, fuelprices.gr, σήμερα η μέση τιμή του πετρελαίου κίνησης στην Ελλάδα είναι 1,907 ευρώ.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια αλλαγή τις τελευταίας στιγμής, η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα ξεπεράσει κατά πρώτον τη τιμή της απλής αμόλυβδης αλλά, και επιπλέον θα ξεπεράσει κατά μέσο όρο και τα δύο ευρώ το λίτρο.

Η κυβέρνηση με την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία φαίνεται πως εστιάζει πλέον στη... θέρμανση και όχι στην κίνηση, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Έτσι γίνεται γνωστό πως μετά τον «θάνατο» των fuel pass, έρχεται ξαφνικός θάνατος και για την έκπτωση 0.15 λεπτά στην αντλία με ταυτόχρονη όμως επιδότηση 0,25 ευρώ στο πετρέλαιο θέρμανσης, επίσης στην αντλία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις μέσες τιμές σε πετρέλαιο και αμόλυβδη. Εφόσον δεν δοθεί όπως προείπαμε λύση, στην τιμή πετρελαίου κίνησης προσθέστε 0,15 ευρώ από την κατάργηση της επιδότησης.

petrelaio486

#ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ #ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ #ΑΝΤΛΙΑ #ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9tgEOTR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη