Eurobasket 2022: Η Ελλάδα έχει την τελευταία... αποστολή στο Μιλάνο απέναντι στην Εσθονία, με το «μυαλό» στο Βερολίνο

eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Eurobasket 2022 και αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Mediolanum Forum για το 5/5, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί στο Mediolanum Forum απέναντι στην Εσθονία το απόγευμα της Πέμπτης (08/09, 18:00 ΕΡΤ1) προκειμένου να πάρει την πέμπτη της νίκη στη διοργάνωση και να κλείσει με το απόλυτο τη φάση των ομίλων.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να δει και την επιστροφή του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Η Εσθονία στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει μετρά τρεις ήττες με Ιταλία, Ουκρανία και Κροατία, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι κέρδισε εύκολα τη Μεγάλη Βρετανία.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Φινλανδία-Ολλανδία 15:00
  • Κροατία-Ουκρανία 15:15
  • Ελλάδα-Εσθονία 18:00
  • Τσεχία-Ισραήλ 18:30
  • Ιταλία-Μ. Βρετανία 22:00
  • Σερβία-Πολωνία 22:00

Η Εθνική θα «βλέπει» και τον τέταρτο όμιλο όπου με το τέλος των σημερινών αγώνων θα μαθευτεί και ο αντίπαλος στο πρώτο νοκ άουτ ματς, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

#EUROBASKET_2022 #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΑΣ #ΕΣΘΟΝΙΑ #ΓΕΡΜΑΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/so6rEaJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη