Europa League: Ο Σλοβένος Γιουνγκ σφυρίζει στο Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

Europa League: Ο Σλοβένος Γιουνγκ σφυρίζει στο Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

«Διάσημη» σφυρίχτρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, με την UEFA να στέλνει τον Ματέι Γιουνγκ από την πρώτη κατηγορία.

Ο 41χρονος Σλοβένος ρέφερι θα σφυρίξει την αναμέτρηση του «Γ.Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (15/9), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζούνιτς, Βιντάλι, στο VAR οι Ομπρένοβιτς, Πέριτς και 4ος ο Σμάϊτς.

Ο Γιουνγκ έχει βρεθεί σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όταν σφύριξε το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα περσινά πλέι οφ και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 πριν 2,5 χρόνια (26/1/20).

Σε διεθνές επίπεδο οι ελληνικές ομάδες έχουν μαζί του δύο ήττες και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα διηύθυνε τους αγώνες: Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0 (7/11/18), Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0 (22/2/18) και Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1 (21/2/13).

#EUROPA_LEAGUE #ΣΛΟΒΕΝΙΑ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f4x70LO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη