Food pass: Πρόταση για εξαργύρωση voucher όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ

Food pass: Πρόταση για εξαργύρωση voucher όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) Οικονομικών προς τα συναρμόδια υπουργεία σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος των 200 ευρώ για την αγορά τροφίμων, «Food Pass», στα σούπερ μάρκετ.

Στην επιστολή της ομοσπονδίας προς τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την οποία κοινοποίησε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και στη ΓΣΕΒΕΕ, σημειώνεται ότι εάν το μέτρο εξαργύρωσης του επιδόματος τροφίμων αφορά μόνο στις αλυσίδες τροφίμων τότε, απαξιώνεται ο κλάδος των κρεοπωλών και «εντείνεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός, εφόσον κατευθύνεται ο καταναλωτή σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες».

Οι κρεοπώλες ζητούν να διευθυνθεί η λίστα των επαγγελματιών όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να εξαργυρώσει το εν λόγω βοήθημα.

«Η ένταξη του επαγγελματία κρεοπώλη στην εξαργύρωση του επιδόματος τροφίμων θα βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις μας και θα αποτρέψει το μαρασμό - αφανισμό ενός ζωτικού κλάδου επαγγελματιών για την ελληνική οικονομία» όπως σημειώνεται.

#FOOD_PASS #VOUCHER #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OXC1atJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη