«Ώρα ΔΕΘ»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα ελάφρυνσης (Live η ομιλία)

«Ώρα ΔΕΘ»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα ελάφρυνσης (Live η ομιλία)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  πραγματοποιεί τα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο και ανακοινώνει σειρά μέτρων για την ελάφρυνση των νοικοκυριών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» τους βασικούς άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, καθώς και τα μέτρα για την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ενεργειακή κρίση.

Παρακολουθήστε live την ομιλία του

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ανέφερε πως «έχουμε ήδη χτίσει ένα πλέγμα θωράκισης της ελληνικής κοινωνίας σε εθνικό επίπεδο και βεβαίως προσδοκούμε πάντα σε μία περαιτέρω ευρωπαϊκή υποστήριξη προκειμένου να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να ανακουφίσουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Θέλω επίσης να τονίσω, ότι σε αυτήν τη διαδικασία διαβούλευσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος και ο ελληνικός μηχανισμός ανάκτησης των υπερεσόδων από τους παραγωγούς ενέργειας είναι αυτή τη στιγμή το μοντέλο πάνω στο οποίο θα χτιστούν και οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να υιοθετηθούν από όλα τα κράτη-μέλη.

#ΔΕΘ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ #ΜΕΤΡΑ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΡΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CnDOIeG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη